Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

În data de 19 aprilie 2024, ora 10.00 în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de Secretar al Consiliului Raional Soroca.
Învingător al concursului a devenit doamna Alina MĂRÎI.

În data de 18 aprilie 2024, ora 10.00 în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist superior al Serviciului Asistență Juridică din cadrul Aparatului Președintelui Raionului Soroca.
Învingător al concursului a devenit doamna Angela Gherega.

În data de 05 aprilie 2024, orele 10.00 în sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca vicepreședintele raionului Soroca dl Iurie Tănase în cadrul proiectului moldo-elvețian „Viață sănătoasă”, finanțat de Biroul de cooperare al Elveției a convocat Atelierul de lansare a implementării modelelor de asistență comunitară integrată pentru persoanele cu boli netransmisibile (BNT) și necesități complexe ce se confruntă cu situații de risc și au nevoi complexe medicale și sociale, inclusiv nevoia de îngrijire de durată.
În cadrul atelierului au participat reprezentanții din Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Asistența Medicală Primară, Centrul de Sănătate Publică, Agenția și Structura Teritorială de Asistență Socială, Autoritățile Publice Locale de nivelul I și II din raionul Soroca, unde s-a discutat implementarea Planurilor de integrare a serviciilor de asistență comunitară, medicală și socială pentru persoanele cu boli netransmisibile (BNT) și necesități complexe de către echipele multidisciplinare raionale și comunitare (factorii de decizie și practicieni din domeniile de asistență medicală primară, sănătate publică, asistența socială și autoritate publică locală) din 8 raioane (Ocnița, Soroca, Drochia, Sîngerei, Șoldănești, Călărași, Anenii-Noi, Hîncești) și 16 comunități pilot (anul 3, faza II al Proiectului Viață Sănătoasă).