Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

ANUNȚ DE REVIZUIRE
A UNOR FORMULARE
pentru procedura de CONTRACTARE A LUCRĂRILOR
,,Execuția lucrărilor de consolidare, restaurare și conservare a Cetății Soroca în cadrul proiectului  ,,Ștefan cel Маrе istorie соmună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui", l HARD/2.1/50”

Stimați ofertanți,

 

 Vă aducem la cunoștință faptul că în baza prevederilor articolului 9. MODIFICĂRI ALE DOCUMENTELOR DE OFERTARE din cadrul documentului d4b Instrucțiuni pentru solicitanți/ofertanți  am adus o serie de corecții/revizii în formularele atașate la prezenta informare.

                 

Din acest motiv, pentru a avea timp necesar pregătirii si finalizării ofertelor dumneavoastra, respectând reviziile făcute în cadrul formularelor anexate, vom prelungi termenul de depunere a ofertelor pana la 06 02 2023, orele 11.00.

Va mulțumim pentru înțelegere!
Manager de proiect 
Țarălungă Igor.

Documentele revizuite le găsiți accesând linkul; https://drive.google.com/file/d/1FE27FgmnlV3nMkYi3in6s62roGbAUMTB/view?usp=share_linkÎn atenția  tuturor agenților economici cointeresați ! 

Consiliul raional Soroca, Vă comunică despre lansarea procedurii de achiziție privind Execuția lucrărilor de consolidare, restaurare și conservare a Cetății Soroca în cadrul proiectului  ,,Ștefan cel Маrе istorie соmună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui", l HARD/2.1/50, finanțat de UE prin Programul Operațional România/Republica Moldova ENI 2014-2020. 

Mai jos,  găsiți anexate invitația și toate documente care constituie dosarul de licitație. 

Rămânem în așteptarea Ofertei dvs. însotită de garanția de licitație. 

Ofertele se vor depune la sediul Consiliului Raional Soroca,

Adresa: Republica Moldova, mun. Soroca, str. Ştefan cel Mare,5; biroul 515 în format fizic, livrate manual sau prin curierat (vezi instrucțiunile pentru ofertanți). https://drive.google.com/file/d/ 1E1GEHLw9aV9s28zP4sLK_wnsS0AdBodV/view?usp=share_link

Comunicat
 Vizita de monitorizare a Unității de Management din România pentru
Proiectul
,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”,
cod 1 HARD/2.1/50

Programul Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020

Programul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate.

Marți, 15 noiembrie 2022, la inițiativa Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației - Autoritate de Management din România - a avut loc vizita de monitorizare în cadrul Proiectului transfrontalier ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”. Vizita oficială s-a desfășurat atât în incinta Consiliului Raional Soroca (Republica Moldova), cât și la Cetatea Soroca.

La întâlnirea din cadrul Consiliului Raional Soroca au participat consilierii guvernamentali Nicolae Neață și Alin Nițulescu, din partea Unității de Management din România, reprezentanți ai Consiliului Raional Soroca, precum și membrii Echipei de implementare a proiectului de la Soroca (Republica Moldova).

La începutul ședinței, domnul Veaceslav Rusnac - Președintele Raionului Soroca – a adresat un călduros cuvânt de salut pentru oaspeții din România. În cadrul acestei benefice întâlniri au fost discutate mai multe aspecte legate de stadiul implimentării proiectului. 

Discuțiile au fost extrem de utile și eficiente, stabilind clar etapele de derulare ale proiectului.

Vizita de monitorizare a delegației române din partea Unității de Management a Proiectului a continuat la Cetatea Soroca, unde s-au dezbătut mai pe larg aspecte legate de lucrările de restaurare a cetății Soroca, mai ales, s-a avut în vedere găsirea unor soluții pentru a îndeplini condițiile din Avizul acordat de Consiliul Național al Monumentelor din Republica Moldova, în așa fel încât să nu se întârzie foarte mult procesul de restaurare al acestui valoros monument istoric, iar proiectul să deruleze în condiții optime.   

Pentru mai multe detalii Vă rugăm să contactați: Igor Țarălungă, manager proiect, Natalia Tonofa, expert vizibilitate. Telefon: (+373) 230 2-65-76.

Data publicării: 18.11.2022


Această publicație a fost realizată cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Raional Soroca și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând opiniile Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.