Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Cultură și Turism

  Rețeaua instituțiilor de cultură este constituită din: 54 case și cămine culturale, 58 biblioteci publice, 6 școli de artă plastică și muzică, 2 muzee, activează 98 colective artistice, 4 centre de meșteșuguri populare,1 studiou muzical. Numărul total de monumente – 413, inclusiv: 194 de importanță natională, 219 de importanță locală.

-  Măsuri culturale 2020                                 -  Resursele turistice antropice
-  Regulament                                                -  Resurse turistice naturale
-  Meșteșuguri                                                -  Servicii turistice
- Agendă evenimente                                      - Turism religios 
- Activități culturale 2019        

Stimaţi programatori, administratori de sistem, furnizori de servicii Internet, designeri web, editori de publicaţii pe Internet!
Ziua mondială a telecomunicaţiilor şi a societăţii informaţionale este sărbătorită în toată lumea pe 17 mai în fiecare an. Această sărbătoare contribuie la conştientizarea publicului cu privire la posibilităţile de utilizare a internetului şi a tehnologiilor informaţionale şi de comunicare.
Datorită cunoştinţelor, minţii, competenţei şi abilităţilor D-voastră, societatea noastră are ocazia unei comunicări de mare viteză şi a primirii la timp a informaţiilor.
Cu această ocazie îmi exprim respectul pentru efortul și profesionalismul depus de fiecare din voi întru dezvoltarea acestor sectoare.
În numele Consiliului raional Soroca și al meu personal vă adresăm cele mai sincere urări de bine și sănătate cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă dorim realizări mari și activități prospere în dezvoltarea tehnologiilor informației și comunicațiilor din raionul Soroca.
Munca pe care o faceţi zi de zi să fie apreciată, iar speranţele şi planurile de viitor să se împlinească.
Cu respect,
Veaceslav RUSNAC
Președinte al raionului Soroca
Instituții preșcolare - 55
Școli primaree-grădiniță -  5
Școli primare - 8
Licee - 5
Gimnazii - 28
Școli de sport - 2

Indicatori economici, raionul Soroca, 2018

104,3 
Suprafața raionului (mii, ha)
100078
Locuitori
3637
Agenți Economici
3953,50
Salariul mediu pe raion (lei)

Bugetul Raionului Soroca -  anul 2020 Aprobat prin decizia Consiliului Raional Soroca nr.4/19 din 12 decembrie 2019
HARTA SERVICIILOR SOCIALE DIN RAIONUL SOROCA
Produs elaborat de People in Need din Cehia, în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor sociale în Moldova 2017-2019” .
REGULAMENTUL
privind modul de utilizare a mărcii turistice din raionul Soroca.