Căutare în site

Noi colaborări în domeniul social între Consiliul Raional Soroca și Județul Suceava.
La data de 04.04.2019 reprezentanții   Consiliului raional Soroca în frunte cu Vladimir Nicuța, vicepreședintele raionului au realizat o vizită de lucru  la Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Suceava. Vizita a fost organizată  la   inițiativa  Consiliului Județean Suceava, în debutul celei de-a V-a Campanii ”Porți deschise  spre comunitate”.
 În cadrul ședinței au fost prezentate și discutate subiecte ce țin de organizarea, dezvoltarea  și prestarea serviciilor sociale din cele două țări, au fost împărtășite experiențele specialiștilor din domeniul social,  după care a urmat schimbul de informații referitor la  implementarea   legislației  în vigoare. 
În continuare  delegația din raionul Soroca a vizitat câteva Centre sociale:  Casa de tip familial „ Colț Alb” Suceava și  Complexul Terapeutic Blijdorp Suceava, care cuprinde  Casa Emanuel pentru copii și tineri cu dezabilități grave, Centrul de zi și de recuperare pentru copii cu dezabilități grave și severe. 
Acest eveniment a marcat începutul unei colaborări frumoase în domeniul social între raionul Soroca și județul Suceava.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00