Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 9 decembrie 2022, orele 14.00 în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la rechizițiile de bunuri și prestările de servicii în interes public, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 283/2005, de către Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a fost convocată ședința Comisiei mixte de rechiziții a raionului Soroca.

   Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele întrebări:

   Cu privire la instituirea  Punctului de conducere a Centrului Militar Teritorial Soroca, precum și rechiziționarea Instituției Publice Liceul Teoretic ”Petru Rareș” din municipiul Soroca pentru desfășurarea  Punctului de adunare a resurselor de mobilizare Soroca, precum și a sediului Societății pe acțiuni ”PAT-7” Soroca pentru desfășurarea Punctului de adunare a resurselor de mobilizare de rezervă;

   Cu privire la aprobarea necesarului de persoane chemate pentru prestări de servicii în interes public, precum și necesarul de bunuri materiale pentru buna funcționare a Punctului de conducere a Centrului militar și a Punctului de adunare a resurselor de mobilizare Soroca.

   Cu privire la înștiințarea Administrațiilor publice locale de nivelul I și a resurselor de mobilizare, crearea în cadrul Primăriilor a Punctelor de conducere la mobilizare;

   Cu privire la aprobarea sarcinii de efectiv și mijloace de transport ce urmează a fi rechiziționate din economia națională, întru completarea unităților militare la mobilizare, conform sarcinii stabilite pentru Centrul Militar Teritorial Soroca.