Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

În data de 17 decembrie 2022 orele 10.00 în sala mare a Palatului de Cultură din municipiul Soroca, de către Direcția Învățământ a Consiliului raional Soroca a fost desfășurată Premierea pentru performanțe a elevilor și cadrelor didactice  pentru anul de studii 2021-2022.

   Prezent la eveniment, Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, a menționat, că ”premierea este o răsplată a efortului depus, dar și un  stimul pentru cucerirea de noi înălțimi. Să le urmărim și să le apreciem rezultatele este o misiune prin care ne dorim să contribuim la viitorul societății, la continuarea unui sistem administrativ, cultural și educațional în care acești copii să aibă o șansă să se dizvolte, iar Consiliul raional Soroca este interesat de creșterea performanței educaționale și își dorește să joace un rol activ în acest demers, iar premierea tinerilor cu rezultate excelente la școală reprezintă doar unul dintre proiectele noastre de suflet”.

    În cadrul evenimentului Președintele raionului dl Veaceslav Rusnac, împreună cu vicepreședintele raionului dna Svetlana Paunescu, au decernat Diploma de gratitudine a Consiliului raional Soroca 287 elevi, câștigători la olimpiade raionale și la Conferința Științifică ”Vreau să știu” și 156 de cadre didactice din 26 de instituții de învățământ.

    Menționăm, că prin Decizia Consiliului raional Soroca nr. 9/3 din 29.11.2022 pentru achitarea premiilor elevilor și cadrelor didactice cu performanță a fost alocată suma de 77 150 lei din mijloacele băneşti aprobate pe ramura „Învăţământ” pentru anul 2022.