Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    La data de 30 noiembrie 2022, orele 10.00, în sala mare a Palatului de Cultură din municipiul Soroca, a avut loc la un eveniment, organizat de către Direcția Agricultură și Alimentație în parteneriat cu Secția Cultură și Turism, dedicat Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare,

Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare este sărbătorită anual în a patra duminică a lunii noiembrie, bazată pe tradițiile seculare ale poporului, agricultura a cunoscut o dezvoltare apreciabilă, grație hărniciei, devotamentului și, responsabilității plugarilor noștri, care, de-a lungul anilor, au știut să păstreze dragostea față de glie.

    Din numele conducerii raionului, Consiliului raional și al său personal Președintele raionului Soroca dl Vecaeslav Rusnac le-a mulţumit agricultorilor pentru faptul că, în pofida tuturor greutăţilor cu care s-a confruntat sectorul, anul 2022 se încheie cu rezultate pozitive. Apreciind abnegația și profesionalismul le-a dorit tuturor sănătate, noi realizări în activitatea pe care o desfăşoară cu devotament. Dorindu-le ca munca să fie răsplătită pe deplin.

    În aplauzele asistenței, Președintele raionului dl Veaceslav Rusnac, împreună cu vicepreședintele raionului dl Iurie Tănase pentru cele mai bune rezultate și activitate fructuoasă în anul agricol 2022 au decernat Diplome și premii bănești.

    În continuarea sărbătorii, band orchestra Consiliului raional Soroca ”Doina” au prezentat un concert de zile mari.