Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   În perioada 21 – 24 noiembrie 2022, vicepreședintele raionului Soroca dna Svetlana Paunescu și șef adjunct al Direcției Asistență Socială și Protecție a familiei dna Aliona Pereteatco, au participat la Vizita de Studiu dedicată Proiectului„Suport pentru co-crearea programelor de abilitare economică

a femeilor supraviețuitoare a violenței în bază de gen”, implementat de A.O. ”Centrul de Drept a Femeilor” cu suportul UN Women Moldova în parteneriat cu Ministerul Muncii și Protecţiei Sociale al Republicii Moldova, cu susținerea și sprijinul financiar al Suediei (Embassy of Sweden in Chisinau), care s-a desfășurat în județul Iași, România.

   Scopul întâlnirilor a avut un schimb de experiență și bune practici cu reprezentanții Consiliului Județean Iași și organizațiile de profil neguvernamental, ce își desfășoară activitatea pe teritoriul județului Iași, în domeniul abilitării economice.

    Programul are scopul de a susține dezvoltarea a 5 programe de scară mică în raioanele Soroca, Bălți, Hîncești, Telenești și Ștefan-Vodă. Programele includ o abordare holistică, prin integrarea unui ciclu complet de sprijin pentru a asigura abilitarea economică a supraviețuitoarelor și integrarea lor pe piața muncii.