Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

      La 17 februarie curent a avut loc şedinţa Comisiei de Prevenire și Combatere a Traficului de Fiinţe Umane, condusă de Paunescu Svetlana, președintele comisiei, la care au participat membrii comisiei, specialiştii instituţiilor publice competente şi Primarii comunelor Vasilcău, Vărăncău, Visoca, Rublenița, Volovița, Bădiceni și Viceprimarul municipiului Soroca.

       La ședință a fost prezentat raportul privind acțiunile întreprinse și realizările obținute în domeniul prevenirii şi combaterii traficului de fiinţe umane. La fel, a fost aprobat raportul de activitate pentru anul 2021 privind prevenirea şi combaterea traficului de fiinţe umane, examinate propunerile membrilor în vederea elaborării planului de acțiuni al Comisiei pentru combaterea Traficului de Fiinţe Umane pentru anul 2021-2022.

      În acest context, membrii au subliniat importanța continuării consolidării politicii naţionale din domeniu, implicarea mai activă a factorilor de decizie locali, reorientarea activităţii de informare şi prevenire a traficului de fiinţe umane, destinate publicului larg, cât şi categoriilor vulnerabile.

      Participanţii au avut posibilitatea de a-şi consolida capacitățile cu privire la prevenirea și combaterea fenomenului traficului de fiinţe umane și respectarea drepturilor omului.