Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

     La data de 16.02.2021, în sala Palatului de Cultură  din mun. Soroca, s-a întrunit în ședință ordinară Comisia raională Extraordiară de Sănătate Publică, condusă de Președintele Comisiei, vicepreședinte al raionului Soroca, dna Paunescu Svetlana.

      În cadrul ședinței, conform ordinei de zi, a fost raportată situația epidemiologică prin infecția COVID-19 în raionul Soroca, măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 în cadrul IP Soroca, și a instituțiilor de învățământ din raion.

       Totodată, a fost adoptat proiectul de Hotărâre nr. 29 din data de 16.02.2021 a Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică Soroca și examinarea privind implementarea Planului național de imunizare anti-COVID-19, inclusiv organizarea Centrelor de vaccinare cu asigurarea condițiilor pentru respectarea măsurilor de prevenire și control a infecțiilor și siguranța injecțiilor în cadrul imunizărilor anti-COVID -19, conform actelor normative.