Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii raionului Soroca!

 

Anual, la data de 29 ianuarie, marcăm Ziua lucrătorului Procuraturii în Republica Moldova.

Cu deosebită plăcere și înaltă considerațiune, în numele Consiliului Raional Soroca și al meu personal, vă adresez cele mai calde felicitări şi urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale.

Procuratura reprezintă un pilon fundamental în procesul de consolidare a statului de drept, asigurare a supremației legii și protejării drepturilor și valorilor fundamentale ale cetățenilor.

            Vă bucurați ca instituţie a statului de drept de încrederea societății civile, de respectul celorlalte instituţii naţionale şi de prestigiu internațional.

Exprimăm respectul și gratitudinea pentru munca pe care o depuneţi în vederea apărării intereselor societăţii, a drepturilor şi libertăţilor omului în condiţiile legii.

Întotdeauna aţi demonstrat că profesionalismul, onestitatea și devotamentul  de care dați dovadă pe parcursul anilor, sunt instrumentele necesare pentru a face față provocărilor.

Suntem convinşi, că în calitate de promotori și responsabili ai acestei sarcini deloc ușoare, în continuare veți depune toate eforturile pentru a depăşi greutăţile de moment, asumându-vă în faţa cetățenilor angajamentul de a activa eficient pentru apărarea drepturilor și libertăților lor, pentru crearea unui mediu predictibil de viață și activitate în țară.

Vă doresc sănătate, bunăstare, optimism şi noi realizări în exercitarea nobilei profesii.

 

Cu profund respect,
            Veaceslav Rusnac,
            Președinte al raionului Soroca