Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Stimați colegi,

 

                                                                    aleși locali și lucrători din domeniul administrației publice locale,

 

Cu ocazia acestei zile semnificative, în numele Consiliului Raional Soroca și al meu personal, vă adresez cele mai sincere felicitări, urări de bine și sănătate.

Fie ca munca pe care o depuneți să vă aducă o deplină satisfacție sufletească, iar toate realizările de până acum, să vă fie un imbold de a face lucruri frumoase și în continuare, contribuind astfel la prosperarea raionului Soroca.

Munca Dvstră este indispensabilă nevoilor cetăţenilor şi solicită profesionalismul, sănătatea şi timpul Dvstră, deseori în detrimentul familiilor.

În calitate de Președinte al raionului Soroca, vă mulțumesc pentru efortul depus în folosul cetățenilor, pentru responsabilitatea de care dați dovadă, pentru faptul că aveți înțelepciunea de a răspunde necesităților celor din jur, pentru inițiativă și sacrificiu în interesul comunității, pentru că oferiți întotdeauna soluții corespunzătoare la numeroasele provocări.

            Să aveți parte de pace și liniște sufletească, armonie în familii, rezultate fructuoase și energie inepuizabilă în toate activitățile ce le desfășurați.

 

Cu considerațiune,

Veaceslav Rusnac,
            Președinte al raionului Soroca