Căutare în site

Dragi concetățeni ai raionului Soroca!
Încheiem încă un an plin de evenimente și activități care ne-au adus satisfacție și bucurie, realizări în plan social, economic și cultural. În pragul sărbătorilor de iarnă, suntem obișnuiți să facem un bilanț al activităților desfășurate și, cel mai important, al posibilităților de a construi un viitor demn, de un viitor în care dialogul și cooperarea să fie puncte de reper în rezolvarea problemelor și în consolidarea unei comunități prospere și unite.
În acest context, adresez sincere mulțumiri consilierilor raionali, primarilor localităților și partenerilor, tuturor locuitorilor raionului Soroca pentru colaborarea strânsă în scopul executării obiectivelor trasate, angajaților din instituțiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate, agricultorilor pentru obținerea roadelor îmbelșugate în pofida condițiilor meteo nefavorabile, agenților economici pentru contribuția substanțială la dezvoltarea economică a raionului, asociațiilor obștești care se implică la organizarea și desfășurarea acțiunilor de caritate și voluntariat și, nu în ultimul rând, fiecărei familii care asigură perpetuarea neamului omenesc și promovează valorile morale și spirituale.
Atât planurile noastre cât şi aşteptările pentru anul care vine sunt mari, dar sunt convins că datorită efortului comun şi capacității deja demonstrate de a ne adapta rapid şi energic la imperativele timpului, vom asigura într-un mod profesionist şi credibil, satisfacerea necesităților cetățenilor. Contez și pe viitor pe sprijinul și implicareaDumneavoastră într-o continuă colaborare.
Vă urez tuturor un Crăciun Fericit şi un An Nou cu sănătate, prosperitate şi bunăstare. Un an bogat în realizări, plin de energie, inspiraţie şi optimism, bucurie, armonie şi mîngâiere sufletească. Fie ca pacea, lumina şi căldura să sălășluiască în casele și inimile Dumneavoastră.
Sărbători fericite şi La mulţi ani!!!
Cu respect,
Veaceslav Rusnac
Președintele raionului Soroca