Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

 Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Mărului bate la ușă

La data de 15.09.2019 va avea loc Festivalul Mărului ediția a IX-a

Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a raionului Soroca

 Conform planului de activitate a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a raionului Soroca, la data de  27 noiembrie  2019,  în sala de şedinţe a Consiliului  Raional  Soroca,  s-a desfășurat şedinţa ordinară  a Comisiei  nominalizate.
Pe ordinea de zi a fost examinat  Bilanţul activităţii Direcţiei Situaţii Excepţionale Soroca pentru anul 2019  unde a fost dată apreciere volumului de lucru efectuat şi puse noi obiective întru înbunătăţirea activităţii pe viitor cu referire la asigurarea procesului de colectare a informaţiilor în situaţiile excepţionale.
  La fel în cadrul ședinței au fost audiate rapoartele serviciilor responsabile privind pregătirea economiei şi sferei sociale a raionului Soroca către perioada toamnă – iarnă 2019-2020 cât și raportul prestatorilor de servicii pentru deservirea casangeriilor a instituțiilor bugetare din raionului.
Preşedintele raionului Soroca, Preşedintele CSE Soroca, dl Veaceslav Rusnac,  a solicitat celor prezenţi   monitorizarea permanentă a situaţiei pe timp de iarnă şi întreprinderea promtă a măsurilor în caz de  situaţii excepţionale.