Căutare în site

Stimaţi concetăţeni!
     În numele Consiliului Raional Soroca  și al meu personal, am deosebita onoare de a vă felicita cu ocazia celor două mari  sărbători naţionale  –   Ziua Independenţei  şi  Limba noastră.   
   Se împlinesc 28 de ani de când poporul nostru a ales să trăiască liber, să-și făurească suveran destinul și să traseze politici de dezvoltare pentru viitor. Astăzi, fiind independenți, putem continua încrezuți consolidarea democrației, a statului de drept și a parcursului european pentru țara noastră.
  Suntem mândri că avem un trecut, o istorie, că avem identitate și demnitate. Fiecare dintre noi are o datorie morală: aceea de a ne cunoaște trecutul și de a păstra cu sfințenie aceste valori pentru care înaintașii noștri au luptat și cărora  le purtăm recunoştinţă..
    Cu toții știm că mai sunt multe  de făcut pentru implementarea reformelor atât de necesare pentru dezvoltarea societății. Acest lucru poate fi posibil doar cu sprijinul dumneavoastră, pentru că numai prin conlucrare, încredere și implicarea tuturor  în soluţionarea problemele existente pot fi obţinute rezultate dorite.
      Vă urăm un viitor cu realizări frumoase, sănătate, succese în realizarea proiectelor profesionale și personale!”

Cu respect,                                                
Muntean Ghenadie,
Președinte al raionului Soroca