Căutare în site

La 30 iulie curent Consiliul Raional Soroca a desfăşurat ceremonia de inaugurare a două căsuţe de odihnă pentru copii, activitate din cadul proiectului transfrontalier ,,Construcția căsuțelor de la Tabăra de odihnă pentru copii și adolescenți „La Dumbrava” cu cofinanţare din partea Consiliului Judeţean Vaslui din România. Suma proiectului constituie 150 mii Euro, dintre care Contribuţia Consiliului Raional Soroca – 50 mii Euro. În anul 2018 s-a reuşit construcţia a 2 căsuţe noi, iar în anul curent încă 2, ce va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de odihnă a copiilor în timpul vacanţei de vară.
La ceremonie a participat şi delegaţia din Judeţul Vaslui în frunte cu Dumitru Buzatu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, care a felicitat prezenţii cu inaugurarea noilor căsuţe construite. 
Preşedintele raionului, dl Ghenadie Muntean a mulţumit tuturor pentru contribuţia adusă şi în deosebi Consiliului Judeţean Vaslui, înmânându-le Diploma de Gratitudine în semn de înaltă gratitudine şi consideraţiune şi suportul spiritual şi financiar important acordat la construcţia căsuţelor de la Tabăra de odihnă pentru copii şi adolescenţi “La Dumbrava” din raionul Soroca.
La fel în această zi a fost dat startul și schimbului IV de odihnă a copiilor în această tabăra. E un schimb deosebit, deoarece alături de copiii din raionul Soroca se vor odihni și 30 de copii din județul Vaslui, România. Ei au fost invitați de Consiliul Raional Soroca, în semn de recunoștință pentru suportul financiar oferit de Consiliul Județean Vaslui la construcția căsuțelor inaugurate.