Căutare în site

Sărbătoare dedicată Zilei Bibliotecarului
În incinta Palatului de Cultură Soroca, la 17 aprilie curent a avut loc şedinţa festivă dedicată Zilei Bibliotecarului
Bibliotecarii prezenți la eveniment au fost felicitati cu ocazia zilei profesionale și cei mai buni au fost decernați cu diploma Președintelui raionului, pentru promovarea imaginii bibliotecii, a bunelor practici în comunitate și cu prilejul sărbătorii zilei profesionale.
În cadrul evenimentului au fost anunțate rezultatele Concursului raional ,,Istoria satului meu” iniţiant de către Secţia Cultură şi Turism, subdiviziune a Consiliului raional Soroca, având ca obiectiv promovarea valorilor culturale şi de patrimoniu din localităţile rurale, valorificarea istoriei, tradiţiilor, personalităţilor remarcabile, indici statistici în diferite domenii: educaţie, infrastructură, economie, cultură, religie, proiecte etc. și înmânate diplome și premii reprezentanților bibliotecilor câștigătoare.
Evenimentul a continuat cu un mic concert.
În Republica Moldova, această zi este marcată la 23 aprilie, instituită în semn de recunoaștere a rolului pe care îl au bibliotecarii în societatea bazată pe cunoaștere.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00