Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
La Focşani , Judeţul Vrancea au avut  loc manifestări cu prilejul  împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române
      Câteva mii de persoane au participat, ieri, la manifestările prilejuite de împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. 
     Alături de oficialităţile din România la evenimente a fost prezentă şi delegaţia din raionul Soroca în frunte cu Ghenadie Muntean, preşedintele raionului.  
     În cadrul manifestărilor a fost organizată ședința comună a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România și a Uniunii Naționale a Consiliilor Raionale din Republica Moldova.
     La fel în Piața Unirii, a avut loc trecerea în revistă a Gărzii de Onoare, urmată de intonarea Imnului Național de către Gheorghe Zamfir, Nicolae și Tudor Furdui Iancu, Paula Seling şi  prinderea oficialităţilor prezente la eveniment în celebra Horă a Unirii alături de vrânceni.