Căutare în site

Iarmarocul „Produs de Soroca” și Festivalul „Victor Postolachi” (2019)

Iarmarocului „Produs de Soroca” și Festivalului „Victor Postolachi”.

Mai Mult

Înfrățirea raionului Soroca cu județul Bacău

Evenimentul a avut loc în Sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca.

 Pedagogul anului
Finala Concursului
,,Pedagogul Anului"
Mai Mult

 Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Mărului bate la ușă

La data de 15.09.2019 va avea loc Festivalul Mărului ediția a IX-a

Stimaţi lucrători din domeniul sănătăţii!
    Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, în numele Consiliului raional Soroca, dar și personal, Vă adresăm cele mai sincere felicitări și înalte considerațiuni.
Această zi este un bun prilej de a aduce calde mulțumiri pentru devotamentul de care dați dovadă în munca de fiecare zi, perseverenţă, ardoare în acordarea serviciilor medicale de calitate, empatie şi căldură omenească,  pentru zâmbetele și speranțele dăruite, pentru profesionalism și dedicație. Sunteți cei care stați mereu la straja sănătății publice pentru a asigura o societate sănătoasă. 
Profesia pe care o practicaţi este considerată, pe bună dreptate, una din cele mai nobile, dar și foarte responsabilă. De aceea, trebuie să conștientizăm împreună, că avem de îndeplinit o sarcină dificilă – aceea de a oferi populaţiei încredere şi siguranţă.
Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea şi prosperitatea din familiile Dumneavoastră,  și mai ales, să aveți parte de sănătate  - ceea ce dăruiţi zilnic altora.
Cu respect,     
Muntean Ghenadie,
Președinte al Raionului Soroca