Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

În data de 19 septembrie 2024, faimoasa Band Orchestra Consiliului Raional Soroca a aniversat jubileul de 5 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, la Palatul de Cultură din municipiul Soroca a avut loc un concert aniversar „5 Toamne” cu participarea membrilor orchestrei.
Prezent la festivitate, Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a afirmat că artiştii care activează în cadrul Band Orchestrei Consiliului Raional Soroca şi-au înveşnicit numele în istoria culturii.
În semn de înaltă preţuire membrii Band Orchestrei pentru activitatea creatoare îndelungată şi încununată de lauri, perpetuarea tradiţiilor şi valorificarea folclorului naţional, promovarea imaginii raionului Soroca, precum și cu ocazia aniversării a 5 de ani activitate artistică, au fost decernați cu Diploma Președintelui raionului Soorca.
În cadrul concertului aniversar, au evoluat interpreţii Inga Rotari, interpertă de muzică ușoară; Iuliana Iscra, interpertă de muzică ușoară și populară; Luminița Bazic, interpertă de muzică ușoară și populară; Katrina, interpertă de muzică populară; Valeriu Cebanu, interpert de muzică populară; formația „BAND NOBIL” și invitatul special Gabriel Nebunu, interpret de muzică populară, care la fel, au fost decernați cu Diploma Președintelui raionului Soroca.
Band Orchestra Consiliului Raional Soroca a fost înființată în anul 2019, avându-i ca solişti pe Tamara Boboc-Coșciug și Ghenadie Stratu. Această orchestră activează timp de cinci ani, perioadă în care la cârma orchestrei se află directorul artistic și dirijor, Ion Vorotneac.