Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    La 14 februarie, marcăm 88 ani de la nașterea lui Grigore Vieru – cel care a reușit prin simplitatea versurilor sale să cultive în sufletul a zeci de generații dragostea de neam și țară.

   Cu acest prilej Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, împreună cu angajații din cadrul Aparatului Președintelui și direcților Consiliului raional Soroca și consilierilor raionali, a participat la depunerea de flori la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor din parcul ”Mihai Eminescu” din municipiul Soroca.

   Omagierea poetului național a fost organizată de către secția Cultiră și Turism a Consiliului raional Soroca cu recital de muzică și poezii de elevii instituțiilor de învățământ din municipiul Soroca.