Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La 22 decembrie 2022, orele 11.00, Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a convocat ședința Comisiei de degustare a vinului din cadrul Concursului raional ”Cel mai bun vin de casă”, organizat de către Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului Raional Soroca în parteneriat cu filiala Soroca a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.
Colectarea mostrelor de vin pentru concurs s-a desfășurat în perioada 19-21 decembrie 2022 în incinta filialei Soroca a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.
Rezultatele concursului vor fi anunţate la Iarmarocul de Crăciun din cadrul Festivalului raional de tradiţii şi obiceiuri de iarnă „V-am ura, v-am tot ura”, ediţia a XIII-a, la 25 decembrie 2022 în Piața Libertății a municipiului Soroca.