Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    La data de 18 august 2022, ora 09.30-11.00 în sala de Protocol a Consiliului raional Soroca,  Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CII RM) în parteneriat cu programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, implementat prin PNUD Moldova, a desfășurat o vizită de studiu pentru reprezentanții clusterelor agro-alimentar din Ungheni și  Cahul (27 persoane).

    Scopul  vizitei de studiu este familiarizarea cu bunele practici în domeniul agro-alimantar, textil, turism: preluarea bunelor practici de colaborare/interacțiune între APL-uri și asociații/clustere în domeniile sus menționate.

    În cadrul întrunirii vicepreședinta raionului Soroca dna Svetala Paunescu, șefa secției Economie din cadrul Aparatului Președintelui raionului dna Anjela Leahu, șefa Serviciului Proiecte Investiționale din cadrul Aparatului Președintelui raionului dna Tatiana Robu și șeful secției Administrare publică din cadrul Aparatului Președintelui raionului dl Iurie Spinei au prezentat experiența raionului Soroca în domeniul agro-alimentar/turism/textil; colaborarea cu coopertivele/asociațiile din regiune, donatorii naționali și internaționali în vederea atragerii de fonduri pentru dezvoltarea sectoarelor economiei raionului; conlucrarea cu autoritățile naționale; proiectele în derualre, experiența de conlucrare cu partenerii de peste hotare, etc.