Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   În data de 2 iulie 2022, orele 09.30 în parcul din preajma Cetății Soroca, de care Secția Cultură și Turism a Consiliului raional Soroca a fost desfășurat un spectacol de comemorare consacrat Voievodului Ștefan cel Mare și Sfânt cu genericul ”Ștefan cel Mare de veghe în Cetatea Soroca”.

   Evenimentul a început cu un serviciul divin condus de către PS Ioan Moşneguţu, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei.

   Cu un mesaj de felicitare din partea Președintelui raionului Soroca a venit vicepreședintele raionului dl Iurie Tănase.

   În cadrul spectacolului comemorativ au evoluat Teatrul dramatic ”Prometeu”, ansamblul folcloric de feciori ”Arcașii lui Ștefan”, ansamblul vocal ”Divinitate” și interpretul de muzică folk Anatol Rudei.

   Evenimentul s-a finisat cu depunere de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt situat în Piața Libertății din municipiul Soroca.