Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   La 20 mai 2022, Casa Naţionala de Asigurări Sociale (CNAS) a dat start campaniei de informare "Pensiile în Republica Moldova-fii informat!".

   În perioada estivală, angajaţii CNAS vor desfăşura întâlniri cu beneficiarii de pensii, potenţialii beneficiari de pensii, autorităţile publice-locale şi publicul larg în toate raioanele ţării pentru ai familiariza cu condițiile de acordare și  calcul a pensiilor în Republica Moldova.

   Scopul campaniei este de a spori nivelul de transparenţă a mecanismelor stabilirii, calculării, indexării şi majorării pensiilor prin informarea activă a beneficiarilor de pensii, dar şi a potenţialilor pensionari, care astăzi muncesc, achită contribuţiile de asigurări sociale de stat şi aspiră la un trai decent în viitor.

   În cadrul campaniei de informare vor fi distribuite pliante şi vor fi publicate materiale informative în presa locală pentru informarea activă a populaţiei. În acest sens, Casa Naţionala de Asigurări Sociale are ca obiectiv colaborarea cu toţi reprezentanţii mass-media regionali şi naţionali.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul de mai jos:
http://cnas.gov.md/libview.php?l=ro&idc=360&id=5817&t=%2FMass-media%2FNoutati%2FCNAS-lanseaza-campania-de-informare-Pensiile-in-Republica-Moldova-fii-informat&fbclid=IwAR0yhQKe9iXNVnLWsq6XMfLvym-tCXn8Qz1WPvmR_44Pdc18MRRwySkTKYk