Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 26 aprilie 2022, ora 11.00 în Palatul de Cultură Soroca, Secția Cultură și Turism a Consiliului raional Soroca în parteneriat cu Vicariatul de Soroca a desfășurat Festivalul–concurs raional de muzică sacră „Cu noi este Dumnezeu”, care în acest an este la ediţia a XXV-a și se desfășoară tradițional, în a treia zi de Paște.
În cadrul evenimentului cu mesaj de felicitare către participați s-a adresat vicepreședintele raionului Soroca dl Iurie Tănase.
La festival au participat 17 colective artistice – coruri de copii, ansambluri vocale, coruri bisericești și coruri mixte din raioanele Soroca, Drochia și Florești, ansamblul vocal ”Divinitate” a Palatului de Cultură Soroca (conducător artistic Ion Rotari) și corul de preoți din raionul Soroca (dirijor – diacov Mihail Rotari).