Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

 

     La data de 17 iunie 2021, ora 11.00 în incinta Palatului de Cultură, Consiliul raional Soroca a organizat un spectacol festiv dedicat Zilei lucrătorului medical și farmacistului.

    Președintele raionului Soroca, dnul Veaceslav RUSNAC, cu acest frumos prilej a adresat un mesaj de felicitare menționând, că: lucrătorii medicali și farmaciștii sunt expuși, zilnic, riscurilor și pericolelor de infectare, de extenuare fizică și morală, dar nu încetează să supravegheze sănătatea pacienților, oferind asistență medicală şi salvând vieți! Sunteți eroii vremii care își îndeplinesc misiunea onest și cu demnitate!

    În semn de apreciere pentru fidelitatea acestei nobile, divine și umane profesii, pentru eforturile incredibile depuse  zi de zi în lupta cu nemilosul virus COVID-19, pentru riscul cu propria sănătate în salvarea de vieți omenești și cu prilejul sărbătorii profesionale Președintelui raionului a acordat Scrisori de gratitudine Instituțiilor Medico-Sanitare Publice, farmaciilor și cabinetelor stomatologice din raionul Soroca.

    Totodată, pentru contribuția la salvarea de vieți omenești prin donarea de sânge/componente sanguine în perioada de pandemie cu SARS-Cov-2 și cu ocazia sărbătorii Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge, marcată la data de 14 iunie, au fost desemnați cu Diploma Președintelui donatorii voluntari din raion.

    La finele evenimentului a evoluat Band Orchestra „Doina” Consiliului raional Soroca, dirijor Ion Vorotneac.