Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Astăzi, data de 10 iunie 2021, ora 14.00, în incinta Palatului de Cultură a fost marcată Ziua Poliției de Frontieră și la Soroca.
Președintele raionului Soroca, dnul Veaceslav RUSNAC, cu acest frumos prilej a adresat un mesaj de felicitare celor care cu demnitate, curaj și responsabilitate asigură ordinea, și liniștea la hotarele țării, urîndu-le succese deosebite, multă forţă pentru a răspunde la orice provocare cu promptitudine şi maximă eficienţă, sănătate, bunăstare, perseverență, noi realizări întru siguranța și securitatea Republicii Moldova, și a decernat Diploma Președintelui celor mai buni dintre cei mai buni funcționari publici cu statut special ai Sectoarelor de Frontieră ”Soroca” și ”Cosăuți”a Direcției Regionale Nord a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova
Pe parcursul desfășurării evenimentului a evoluat Band Orchestra „Doina” a Consiliului raional Soroca, dirijor Ion Vorotneac, care în această zi își sărbătorește și el ziua de naștere.