Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

 

      La data de 12 februarie 2021, vicepreședintele raionului Soroca dna Alla Bordianu a participat la ședința de lucru cu tematica: ”Inițierea lucrărilor cadastrale și activitățile de bază în cadrul executării lucrărilor cadastrale în raionul Soroca„ organizată online de către Departamentul Cadastru al Agenției Servicii Publice în calitate de entitate responsabilă de implimentarea Proiectului Înregistrarea și Evaluarea Funciară.

    Conferința a fost destinată primarilor și specialiștilor în domeniul reglementării proprietății funciare,având drept obiectiv stabilirea unui parteneriat cu autoritățile locale, pe întreaga perioadă de derulare a Proiectului, urmată de o instruire privind Reglementarea regimului funciar din primării.