Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Întru executarea Hotărârii nr. 1 din 13.01.2021 a Comisiei raionale privind reglementarea activității agenților economici în domeniul transportului auto de călători și bagaje, la data de 05 februarie 2021, ora 14.00, în sala de protocol a Consiliului Raional a avut loc întrunirea reprezentanților prestatorilor de servicii de transport auto de pasageri din raionul Soroca și a serviciilor abilitate în asigurarea activității din domeniu, reprezentanții Gării Auto, ANTA, Departamentului de Patrulare Nord și reprezentanți ai APL de nivelil I și Consiliului raional al Tinerilor.

Scopul ședinței a fost examinarea problemelor prestatorilor de servicii de transport și a beneficiarilor acestor servicii, identificării modalităților și soluțiilor optime în asigurarea funcționării transportului de pasageri pe rutele suburbane.

Participanții au abordat următoarele probleme:

1.      Soluționarea problemei ce ține de închiderea blocului sanitar de pe teritoriului Stației Auto Soroca.

2.     Înaintarea unui demers către Ministerul Economiei și Infrastructurii Republicii Moldova pentru modificarea condițiilor de clasificare a unităților de transport raionale;

3.      Identificarea unor măsuri privind preîntâmpinarea transportului ilicit de pasageri;

4.      Conlucrarea cu primarii în vederea neadmiterii serviciilor de transport ilicit a pasagerilor.

5.      Implicarea Consiliului raional Soroca în verificarea legalității activității rutei Trifănești - Soroca cu intrare în s. Căinarii Vechi.

6. Prelungirea orarului rutelor suburbane până la orele 18.00, astfel oferind posibilitatea elevilor și studenților să revie de la ore, etc.

           În final s-a atenționat asupra necesității examinării medicale zilnice a șoferilor și  s-a confirmat faptul că vor fi întreprinse măsurile necesare pentru soluționarea problemelor enumerate.