Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Noutăți în legislația agrară

                       

La data de 16 decembrie curent, de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale  și Mediului a fost organizat un seminar de mediatizare a Autorităților publice locale și deținătorilor de terenuri agricole.
În acest context, Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului Raional Soroca a asigurat informarea și participarea specialiștilor pe probleme funciare din primăriile raionului la acest eveniment organizat pe platforma ZOOM cu tematica – Actele normative și politicile din domeniul funciar și îmbunătățiri funciare, inclusiv cele în proces de promovare. Au fost discutate așa întrebări ca:
1.      Arenda terenurilor agricole.
2.      Metode, principii și stimulări de consolidare a terenurilor agricole.
3.      Prezentarea proiectului Hotărîrea Guvernului ”Cu privire la aprobarea Programului de îmbunătățiri funciare în scopul asigurării managementului durabil al resurselor de sol pentru anii 2021-2025.
4.      Prezentarea proiectului Hotărîrea Guvernului ”Cu privire la aprobarea Regulamentului privind condițiile și procedura de acordare a subvențiilor în avans pentru proiectele investiționale de îmbunătățiri funciare întru implementarea Programului de  îmbunătățiri funciare în scopul managementului durabil al resurselor de sol.