Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

SECURITATEA CIRCULAȚIEI RUTIERE

 ÎN RAIONUL SOROCA

Astăzi, data de 11 decembrie 2020, ora 1000, în sala de protocol a Consiliului Raional a avut loc ședința Comisiei raionale privind Securitatea circulației rutiere, condusă de către dul Boris Andonii, Vicepreşedinte al rlui Soroca și prezenți au fost reprezentanții Serviciului patrulare SR, FR al Secţiei patrulare Nord al DP Nord a INSP al IGP.
     Chestiunea de bază examinată a fost pregătirea de iarnă a drumurilor publice locale.
     În cadrul ședinței sa menționat, că Consiliul raional Soroca dispune de o reţea de drumuri publice locale cu o lungime totală de 204,86 km, dintre care cu îmbrăcăminte din beton asfaltic – 56,59 km şi cu îmbrăcămintea din piatră spartă şi pietriş - 148,27 km.
      Pentru executarea lucrărilor de întreținere a drumurilor publice locale în teritoriul raionului Soroca pentru perioada de iarnă, în urma procedurilor de achiziție publică pentru anul 2020 a fost desemnat SRL ”Magistrala Nord”, fiind planificate mijloace financiare în sumă totală de 438 247,27 lei, dintre care în prima perioadă sau executat - 129 713,57 lei, iar suma de 308 533,70 lei urmează executată pentru următoarea perioadă.
       Antreprenorul pentru deservirea drumurilor publice locale menționate a stocat în grămezi circa 170 tone și antrenează în lucrări 11 unități de tehnică specială.
       Totodată, în ședință s-a prezentat informația referitor la poleiului din data de 10 decembrie 2020, în urma căruia de către antreprenor a fost răspîndit circa 30 tone de material antiderapant, necesare pentru asigurarea circulație a traficului rutier.
        În cadrul examinării informațiilor membrii comisiei au constatat că antreprenorul este asigurat cu toate necesare pentru întreținerea drumurilor în perioada de iarnă.