Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Cultură și Turism

  Rețeaua instituțiilor de cultură este constituită din: 54 case și cămine culturale, 58 biblioteci publice, 6 școli de artă plastică și muzică, 2 muzee, activează 98 colective artistice, 4 centre de meșteșuguri populare,1 studiou muzical. Numărul total de monumente – 413, inclusiv: 194 de importanță natională, 219 de importanță locală.

-  Măsuri culturale 2020                                 -  Resursele turistice antropice
-  Regulament                                                -  Resurse turistice naturale
-  Meșteșuguri                                                -  Servicii turistice
- Agendă evenimente                                      - Turism religios 
- Activități culturale 2019        

La data de 19 decembrie 2021, Președintele raionului Soroca, dl Veaceslav Rusnac, împreună cu consilieri raionali, șefi de direcții și secții a Consiliului raional, au participat la acțiunea de caritate ”Surprize o claie, de la Moș Nicolae”, organizat cu prilejul
sărbătorilor de iarnă pe Piața Libertății din municipiul Soroca, de către Direcția Învățământ Soroca în parteneriat cu Consiliul Raional al Elevilor, Centrul de Creație a Copiilor ”Speranța” și Instituția Publică Teatrul ”Veniamin Apostol” mun. Soroca.
În cadrul evenimentului, dl Veaceslav Rusnac a venit și în acest an cu un cadou special pentru sărbătorile de iarnă, în care se aflau de toate de la rechizite școlare până la dulciuri și hăinuțe.
Instituții preșcolare - 55
Școli primaree-grădiniță -  5
Școli primare - 8
Licee - 5
Gimnazii - 28
Școli de sport - 2

Indicatori economici, raionul Soroca, 2018

104,3 
Suprafața raionului (mii, ha)
100078
Locuitori
3637
Agenți Economici
3953,50
Salariul mediu pe raion (lei)

Bugetul Raionului Soroca -  anul 2020 Aprobat prin decizia Consiliului Raional Soroca nr.4/19 din 12 decembrie 2019
HARTA SERVICIILOR SOCIALE DIN RAIONUL SOROCA
Produs elaborat de People in Need din Cehia, în cadrul proiectului „Dezvoltarea serviciilor sociale în Moldova 2017-2019” .
REGULAMENTUL
privind modul de utilizare a mărcii turistice din raionul Soroca.