Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Stimați locuitori ai raionului Soroca!

 

    Vă informăm, că la data de 14 februarie 2022, orele 11.00, Consiliul Raional Soroca, luând în considerație resticțiile impuse de situația pandemică privind infecția COVID-19, în conformitate cu prevederile Dispoziției nr.1 din 01.04.2021 a Comisiei Situații Excepționale a Republicii Moldova va desfășura audieri publice prin intermediul platformei ZOOM/online a proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședința ordinară a Consiliului Soroca din 17 februarie 2022.

Durata ședinței este de 40 minute.

În cazul când nu se reușește examinarea ordinii de zi în acest timp, ședința va continua la accelaș   link, doar prin  R E C O N E C T A R E.

     Vă invităm la data și ora indicată mai sus, să accesați link-ul: 

https://us04web.zoom.us/j/71507938470?pwd=5NTfklGhbL7ECr5a0qE8pyEclKEovT.1

doar prin intermediul Google Chrome.

Indentificatorul ședinței:  715 0793 8470

Codul de acces:  n0wuMP

 

Rugăm ca în cadrul  ședinței, când vorbește un participant sau moderatorul să fie deconectate microfoanele, toate întrebările vor fi adresate în chat și vor fi vociferate de moderator.

!!! Atragem atenția  la respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție, în vederea reducerii riscului de răspândire a infecției Covid-19, precum: purtarea măștilor, păstrarea distanței fizice, etc., în cazul în care decideți să participați cu toată echipa la ședință,  în cadrul unui birou. Recomandăm totuși ca fiecare membru să se conecteze pentru participare la eveniment separat, de la locul său de muncă sau de la domiciliu, pentru cei ce activează la distanță.

Proiectele de decizii și notele informative sunt disponibile pe pagina web soroca.org.md (rubrica: Procesul decizional - proiecte intrate în CR).  

 Vă mulţumim anticipat pentru participare. 

Cu considerație,

Stela Zabrian, Secretar al Consiliului Raional Soroca