Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

ANUNŢ privind organizarea audierilor publice a proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședința ordinară a Consiliului Soroca din 22 aprilie 2021.

 

 

Stimați locuitori ai raionului Soroca,

cu referire la  audierile publice a proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședința ordinară a Consiliului Soroca din 22 aprilie 2021 prin intermediul platformei ZOOM online planificat pentru 16 aprilie 2021, intervalul orelor 14.00-14.40, îndemnăm să accesați link-ul 

https://us04web.zoom.us/j/75100798461?pwd=YmdOTWk3K21YeUNhSlhSbkJUN2pUdz09  , doar prin intermediul Google Chrome.

La înregistrere se va indica numele/prenumele/instituția. 

Rugăm ca în cadrul  ședinței, când vorbește un participant sau moderatorul să fie deconectate microfoanele, toate întrebările vor fi adresate în chat și vor fi vociferate de moderator.

 

!!! Atragem atenția  la respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție, în vederea reducerii riscului de răspândire a infecției Covid-19, precum: purtarea măștilor, păstrarea distanței fizice, etc., în cazul în care decideți să participați cu toată echipa la ședință,  în cadrul unui birou. Recomandăm totuși ca fiecare membru să se conecteze pentru participare la eveniment separat, de la locul său de muncă sau de la domiciliu, pentru cei ce activează la distanță.

Indentificatorul ședinței: 751 0079 8461
Codul de acces: JpAj29

 Vă mulţumim anticipat pentru participare. 


Cu considerație,

Stela Zabrian,

Secretar al Consiliului Raional Soroca