Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Comunicat
 Ședința de lucru comună în cadrul proiectului
,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”,
1 HARD/2.1/50


Programul Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020

Programul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate.



La data de 14 septembrie 2023, în incinta Consiliului Raional Soroca, Republica Moldova, a avut loc ședința de lucru comună în cadrul proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, organizată în conformiate cu Planul de Activități a proiectului.

Ședința organizată de liderul de proiect, Consiliului Raional Soroca, s-a desfășurat cu prezența fizică a unei părți a Echipei de Implementare de la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui (România), iar membrii Echipei de Implementare de la Consiliul Județean Vaslui (România) au fost prezenți în format on-line. La ședință a participat și Președintele Raionului Soroca, domnul Veaceslav Rusnac. cel care a adresat un cuvânt de salut pentru oaspeții din România.

Subiectele discutate pe Ordinea de zi au fost:

- Finalizarea materialelor de promovare și vizibilitate ale proiectului.

- Stabilirea calendarului activităților culturale comune.

- Stadiul implementării proiectului.

- Stadiul lucrărilor de restaurare a Cetății Soroca și a Ansamblului Monumental „Podul Înalt” de la Băcăoani (comuna Muntenii de Jos, județul Vaslui, România).

- Bugetul proiectului.

- Pregătirea Raportului de Progres nr. 5.

- Alte probleme organizatorice

 

După ședința comună de lucru a avut loc vizita de lucru a delegației Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui la Muzeul de Istorie și Etnografie din Soroca, după ce cu o zi mai înainte oaspeții au vizitat Cetatea Soroca.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați: Igor Țarălungă, manager proiect, Natalia Tonofa, expert vizibilitate. Telefon: (+373) 230 2-65-76

Data publicării: 21.09.2023




Această publicație a fost realizată cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Raional Soroca și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând opiniile Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.