Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

  Comunicat

 Ședința de lucru comună în cadrul proiectului
,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”,
1 HARD/2.1/50


Programul Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020

Programul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate.



   La data de 21 iunie 2022, în incinta Consiliului Raional Soroca, Republica Moldova, a avut loc ședința de lucru comună în cadrul proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, organizată în conformiate cu Planul de Activități a proiectului.
La începutul ședinței cu un cuvânt de salut pentru oaspeții din România a venit Președintele Raionului Soroca, domnul Veaceslav Rusnac și Vicepreședintele Raionului Soroca, doamna Alla Bordianu.
Ședința organizată de liderul de proiect, Consiliului Raional Soroca, s-a desfășurat cu prezența fizică a membrilor Echipei de Implementare de la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui (România), membrii Echipei de Implementare de la Consiliul Județean Vaslu (România) au fost prezenți în format on-line.
 Subiectele discutate pe ordinea de zi au fost:

- Discuții pe marginea raportului intermediar narativ și financiar;

- ldentificarea conceptului de elaborare a materialelor promoționale comune;

- ldentificarea și stabilirea Agendei preliminare de desfașurare a Expoziției tematice itinerante ,,Epoca lui Ștefan cel Mare reflectată asupra patrimoniului cultural de pe ambele maluri ale râului Prut;

- ldentificarea soluțiilor de remediere și prevenire a problemelor apărute, stabilirea priorităților;

Pentru mai multe detalii Vă rugăm să contactați: Igor Țarălungă, manager proiect, Natalia Tonofa, expert vizibilitate. Telefon: (+373) 230 2-65-76

Data publicării: 28.06.2022




Această publicație a fost realizată cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Raional Soroca și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând opiniile Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

Uniunea Europeană este decisă de a împărtăși realizările și valorile sale cu țările și popoarele de dincolo de granițele sale

The European Union is determined to share its achievements and values ​​with countries and peoples beyond its borders.

Nu se pot încărca rezultatele complete

Reîncercați

Se încearcă din nou...

Se încearcă din nou...