Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Comunicat
Ședința Consiliului Național al Monumentelor Istorice în cadrul proiectului,
,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, 1 HARD/2.1/50


Programul Operațional Comun România / Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020

Programul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate.

 

  Miercuri, 20.04.2022ora 15:00, la Consiliul CNMI Ministerul Culturii a fost pusă în discuție examinarea lucrărilor propuse la a doua etapă de restaurare a Cetății Soroca.

  La ședință au participat; reprezentanți ai Ministerului Culturii, Ministerul Finanțelor, Autoritatea Națională de Management, Oficiul de Gestionare a Programelor de Asistență Externă, membrii Consiliului Național al Monumentelor, Reprezentanți ai Consiliului Raional Soroca precum și invitați specialiști în domeniul monumentelor istorice din România, Partenerii proiectului.

   Urmare discuțiilor, cu privire la intervențiile de restaurare a galeriei din lemn din interiorul cetății precum și a podului cu balustradă din lemn, ridicare mecanizată, acces în pantă cu balustradă în fața cetății,  s-a decis actualizarea proiectului tehnic de execuție a lucrărilor de restaurare în termeni cât mai restrânși și prezentarea spre avizare Consiliului Național al Monumentelor Istorice.

Pentru mai multe detalii Vă rugăm să contactați: Igor Țarălungă, manager proiect, Natalia Tonofa, expert vizibilitate. Telefon: (+373) 230 2-65-76

Data publicării: 04.05.2022

Această publicație a fost realizată cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Raional Soroca și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând opiniile Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.