Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Comunicat
Au demarat procedurile de achiziții in cadrul proiectului

,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun,Soroca-Vaslui”,

1 HARD/2.1/50
Programul Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020

Programul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate.

 

Aplicant: Consiliul Raional Soroca

Termeni de realizare: 24 luni (01.04.2021 – 31.03.2023)

Valoarea totală a proiectului constituie 1.664.118,4 EURO

Partener 1: Consiliul Judeţean Vaslui (România)

Partener 2: Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” din municipiul Vaslui (România).

Obiectiv tematic : Promovarea culturii locale și conservarea patrimoniului istoric.
În perioada 01 iunie 2021- 25 iulie 2021, în conformitate cu planul de activități și de achiziții a proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, ținînd cont de pragurile Uniunii Europene au fost evalaute și desemnate ofertele cîștigătoare la următoarele proceduri de achiziții: audit, consultanță, traducere, și materiale promoționale.

Ca rezultat al evaluării ofertelor au fost semnate opt contracte, patru din ele sunt de prestare a serviciilor, iar celelalte de furnizare bunuri.

Acolo unde a fost posibil și adecvat, avînd în vedere natura acțiunii în conformitate cu acordul de finanțare, după caz, a fost favorizată utilizarea celor mai simple proceduri.

Pentru mai multe detalii Vă rugăm să contactați: Igor Țarălungă, manager proiect, Natalia Tonofa, expert vizibilitate. Telefon: (+373) 230 2-65-76 

Data publicării: 26.07.2021 

Această publicație a fost realizată cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Raional Soroca
și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectînd opiniile Uniunii Europene sau a structurilor de management ale Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020