Căutare în site

 Campania de informare privind acordarea subvențiilor pentru anul 2019.
Astăzi, 24 ianuarie 2019, în incinta Consiliului Raional Soroca a avut loc seminarul informativ cu producătorii agricoli din raionul Soroca, organizat de către Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), director Vadim Curmei de comun cu Direcția Agricultură și Alimentație Soroca, șef, Aliona Andriuță.
Echipa de informare din cadrul AIPA au adus la cunoștință fermierilor, potențiali beneficiari de subvenții, prezenți la eveniment, despre submăsurile de sprijin, precum și noile prevederi incluse în Regulamentul de acordare a subvențiilor.
Întrunirea s-a încheiat cu sesiunea de întrebări-răspunsuri, în cadrul căreia reprezentanții AIPA au oferit explicaţii şi detalii asupra subiectelor înaintate de participanți.
Campania de informare  a avut ca obiectiv informarea pe larg a producătorilor agricoli privind posibilitatea de accesare a mijloacelor financiare aferente măsurilor de sprijin oferite din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural pentru anul curent, în vederea dezvoltării sectorului agricol și rural, accelerând impactul și transmiterea mesajului unic către un număr maximal de fermieri.