Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Astăzi 25 iulie, după un Drum al Crucii, care a început pe data de 16 iulie şi în seara de 24 iulie ajunsă la Soroca, a fost sărbătorită icoana Maicii Domnului cu trei mâini”, în preajma monumentului Sfântului Ştefan cel Mare din Piaţa Libertăţii a municipiului Soroca. 
 Aici  a fost slujită Sfînta Liturghie praznicală de către Mitropolitul Vladimir împreună cu un sobor de arhierei, stareţi de mănăstiri, protopopi şi preoţi  la care au fost prezenţi Preşedintele raionului, dl Ghenadie Muntean, vicepreşedinţii dl. Vladimir Nicuţa şi dl Iurii Todirean, Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova dl Boris Golovin, Şeful OT a Cancelariei de Stat dl Vladimir Ceban, Autorităţile Publice locale de nivelul unu şi mulţi  inoriaşi din Republica Moldova şi raion.
Copia  icoanei Maicii Domnului "Cu trei mâini", numită și Icoana Maicii Domnului „a Sfantului Ioan Damaschin” a fost adusă de la muntele Athos  şi este oferită în dar Catedralei episcopale din municipiul Soroca.