Căutare în site

Sesiune informativă pentru APL


Pe 22 noiembrie, curent , reprezentanții administrației publice locale de ambele niveluri .
Mai Mult

Gala Laureaților Fotbalului Sorocean 2017


Evenimentul a coincis și cu marcarea a 10 ani de activitate a Asociației de Fotbal din raionul Soroca.
Mai Mult

Ziua Pedagogului la Soroca


Tradițional, la 5 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Profesorului. Cu acest prilej și la Soroca a fost organizată o festivitate.
Mai Mult

Sărbătoare frumoasă în com. Vasilcău


Ieri,30 noiembrie,2017 a vut loc darea în exploatare a blocului sanitar din Grădinița „Prichindel”, Vasilcău
Mai mult
Prestări de servicii a Biroului Comun de Informaţii şi Consultanţă a raionului Soroca cetăţenilor comunei Racovăţ 

La, 06 martie, Echipa Mobilă a Biroului Comun de Informaţii şi Consultanţă a raionului Soroca (BCIS) s-a deplasat pentru prestarea de servicii şi consultanţă în comuna Racovăț. Au fost prezenți Preşedintele raionului Soroca, dl Ghenadie Muntean, vicepreşedintele raionului Soroca, dl Nicuţa Vladimir şi reprezentanți ai mai multor servicii : Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Soroca; Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Soroca; Casa Teritorială de Asigurări Sociale Soroca; Î.S. Oficiul Cadastral Teritorial Soroca, Serviciul Relații Funciare și Cadastru.
În cadrul vizitei s-au adresat cetățeni, care au abordat probleme legate de aspectele sociale și cadastru care au primit informaţii şi răspunsuri. 
Sugestii din partea unor cetăţeni au fost crearea unui Centru de zi şi a cantinei sociale pentru persoanele în vărstă. Conducerea raionului a asigurat că va ţine cont de aceste propuneri şi va întreprinde toate măsurile legale pentru soluţionarea acestor propuneri.
La fel a fost discutată examinarea posibilităţilor de schimbarea sediului primăriei în incinta anexei gimnaziului din s. Racovăţ care la moment nu este funcţională şi necesită reparaţie.

Consiliul Raional Soroca

str.Ștefan cel Mare, 5/ or.Soroca, MD-3000 / Republica Moldoca  Tel.+ (373) 230 2-26-50, Fax. + (373) 230 2-20-98, Email:crsoroca@gmail.com,
Program de lucru 08:00 - 17:00