Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

În data de 09 mai 2023, în Piața Libertății din municipiul Soroca s-a desfășurat mitingul consacrat Zilei Victoriei – Ziua comemorării eroilor căzuți pentru Independența Patriei.
Evenimentul a început la orele 09.45 cu depuneri de flori la monumentul voevodului Ștefan cel Mare și Sfânt din Piața Libertății, și comemorarea eroilor prin recital de muzică și poezii cu depunere de flori la monumentul ostașilor căzuți în cel de al Doilea Război Mondial (orele 10.00, Piața Libertății), cu ulterioara depunere de flori la Complexul Memorial (orele 10.30, strada Independenţei).
În cadrul evenimentului Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac în numele Consiliului raional Soroca şi al său personal a adresat mesaj de felicitare și recunoștință veteranilor cu ocazia zilei de 9 mai, dorindu-le multă sănătate, zile cât mai frumoase, pline de bucurii și clipe fericite alături de cei dragi.
Veșnică, amintire eroilor !!!