Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

   La data de 27 februarie 2023, ora 14.00 în sala de Protocol a Consiliului Raional Soroca, de către vicepreședintele raionului Soroca dna Alla Bordianu, au fost decernați cu Diploma Președintelui raionului învingătorii Concursului de desen pentru tineret ”Cum văd eu dragostea”, organizat și desfășurat la data de 24 februarie 2023 în incinta Palatului de Cultură din municipiul Soroca, de către Instituția Publică ”Centrul Raional pentru Tineret din Soroca” în parteneriat cu Instituția Publică Scoala de Arte ”Nicolae Botgros” din mun. Soroca cu suportul administrativ şi financiar al Consiliului raional Soroca.

   Cu un mesaj de salut către participanți s-au adresat Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova dna Alla Pilipețcaia, care a venit cu premii bănești pentru învingători.

   În cadrul evenimentului au participat vicepreședintele raionului Soroca dna  Svetlana Paunescu,  directorul interimar al Instituției Publice „Centrul Raional pentru Tineret din Soroca” dna  Natalia Tonofa, învingătorii din instituțiile de învățământ din municipiul și raionul Soroca, pedagogi și reprezentanți ai mass-media.