Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La 23 decembrie 2022, orele 10.00 în sala de protocol a Consiliului raional Soroca, conducerea raionului Soroca, reprezentată de Președintele raionului dl Veaceslav Rusnac și conducerea Primăriei municipiului Soroca, reprezentată de Primarul municipiului dna Lilia Pilipețchi, împreună cu deputații în Pralamentul Republicii Moldova dna Alla Pilipețcaia și Grigore Novac, au avut o întâlnire de lucru cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova dl Yan Webin.
În cadrul întâlnirii s-a discutat despre încheierea unui acrord de parteneriat între autoritățile sorocene cu administrația orașului Wuhan din China.
După întâlnire oficialitățile s-au deplasat la pe strada Viilor din municipiul Soroca, unde de către Ambasador a fost deschis terenul de sport cu gazon artificial, construit recent din circa 1 000 000 de lei alocați de reprezentanții administrației orașului Wuhan. Obiectivul pentru reabilitare a fost ales de finanțator, după ce Primăria mun. Soroca a prezentat mai multe locuri care necesită renovare și amenajare.
Vizita de lucru a continuat la Instituția Publică Colegiul de Arte ”Nocolae Botgros” Soroca, Societatea pe Acțiuni ”Alfa-Nistu”, societatea cu răspundere limitată ”MOBIRAI” Soroca și monumentul istoric Cetatea Sorocii.
În cadrul întâlnirii oaspeții au fost colindați de către picii da la Instituția de Educație Timpurie nr. 17 din municipiul Soroca, care au creat o atmosferă de sărbătoare și au adus urări de bine, sănătate și fericire.