Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

Tradițional, în a treia duminică a lunii septembrie, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei.
În raionul Soroca acest eveniment a fost marcat în data de 16 septembrie 2022, ora 11.00 în sala mica a Palatului de Cultură Soroca, printr-o adunare festivă, unde lucrătorii sociali ai raionului Soroca, au fost felicitaţi în numele Președintelui raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac, de către vicepreședintele raionului dna Alla Bordianu.
În contextul sărbătorii, le-au fost aduse mulțumiri și profundă recunoştinţă pentru dăruirea şi efortul deosebit depus în activitatea lor, pentru competenţă profesională şi operativitate în ajutorarea persoanelor, pentru dragostea şi omenia cu care contribuie la soluţionarea problemelor solicitanților, mesajul a fost pentru toţi cei care şi-au asumat misiunea și responsabilitatea de a sluji cu devotament și credință acestei umane și frumoase profesii.
În semn de apreciere și activitate prodigioasă angajații Direcției Asitență Socială și Protecție a Familie Soroca, cei care aduc bucurie în fiecare casă, care dăruiesc o rază de speranță, au fost decernați cu Diploma Președintelui raionului.