Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    În data de 05 iunie 2022, ora 12.00 în sala de Protocol a Consiliului raional Soroca, de către vicepreședinta raionului Soroca dna Svetlana Paunescu, au fost întâlniți oaspeții de onoare a evenimentui cultural, ZILELE ”SPIRIDON VANGHELI – 90 DE ANI DE LA NAȘTERE”, la Soroca.

   În cadrul întâlnirii, dna Svetlana Paunescu a înmânat Diploma de Onoare a Președintelui raionului Soroca, scriitorului Spiridon Vangheli, pentru prezența în viața culturală a raionului Soroca, prin intermediul IP Teatrul ”Veniamin Apostol” din mun. Soroca și Direcției Învățământ Soroca;

     Cu scrisori de gratitudine, s-au ales:

- dlui Sergiu Prodan, Ministrul Cultruii din Republica Moldova, pentru prezența la manifestațiile prilejuite de importantul eveniment cultural, ZILELE ”SPIRIDON VANGHELI – 90 DE ANI DE LA NAȘTERE”, la Soroca;

- dlui Teo Chiriac, Președinte al Uniunii Scriitorilor din Moldova, pentru prezență și suport logistic la organizarea manifestațiilor prilejuite de importantul eveniment cultural, ZILELE ”SPIRIDON VANGHELI – 90 DE ANI DE LA NAȘTERE„ la Soroca.                                                                                           

      Diploma Președintelui raionului Soroca, pentru succesele obținute în promovarea  operii lui S. Vangheli, cu prilejul organizării zilelor ”Spiridon Vangheli – 90 de ani de la naștere”, la Soroca, a fost înmânată și:

- dnei Angela Mușenco, șef Direcția Învățământ Soroca;

- dlui Petre Popa, director Instituția Publică ”Veniamin Apostol” din mun. Soroca;

- dlui Georghe Ciolpan, actor, pentru prezența constantă în viața culturală a raionului și municipiului Soroca, prin intermediul Instituției Publice Teatrul ”Veniamin Apostol” din mun. Soroca și participarea în spectacolul stradal ”SECOLUL – GUGUȚĂ”;

- dlui Sergiu Triboi, actor pentru contribuția la dezvoltarea artei teatrale la IP Teatrul  ”Veniamin Apostol” din mun. Soroca și participarea în spectacolul steradal ”SECOLUL – GUGUȚĂ”;

- dnei Diana Vrabie, conferențiar universitar droctor, Catedra de literatură română și universală a Universității de Stat ”Alecu Russo” din mun. Bălți, pentru participarea la conferința ”MIRACOLUL DIN COLIBA ALBASTRĂ”, din cadrul ZILELOR ”SPIRIDON VANGHELI – 90 DE ANI DE LA NAȘTERE„ la Soroca.