Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

    La data de 13 aprilie 2022, ora 10.00 în holul Palatului de Cultură Soroca Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), dar și în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM), a desfășurat sesiunea de informare, în vederea accesării subvențiilor pentru anul 2022, din cadrul „Campania de informare - 2022” privind oportunitățile de finanțare prin prisma Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural pentru raionul Soroca.

   Campania pe teritoriul Republicii Moldova a demarat începând cu data de 11 aprilie 2022, ce are ca obiectiv informarea pe larg a producătorilor agricoli, reprezentanților autorităților locale, reprezentanți ai diasporei, antreprenori, despre posibilitățile de accesare a subvențiilor post-investiționale, în avans pentru proiecte start-up, plăți directe pe cap de animal, precum și subvenții în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și muncă în mediul rural, contribuind astfel la modernizarea agriculturii din țara noastră.

   De asemenea, va pune accent pentru informarea potențialilor beneficiari de subvenții, cu privire la respectarea criteriilor de eligibilitate pentru obținerea acestui suport financiar din partea statului, precum și îndeplinirea tuturor obligațiilor ce rezultă din prevederile Regulamentului de subvenționare.

   La eveniment au participat vicepreședintele raionului Soroca dl Iurie Tănase, directorul adjunct al AIPA dl Petru Tîmbur, șeful Serviciului territorial AIPA Florești dl Valeriu Movila, specialistul AIPA dna Iuliana Țugui, reprezentantul ODIMM dl Vadim Jora, șefa Direcției Agricultură și Alimentație Soroca, dna Aliona Andriuță și reprezentanți ai autorităților locale de nivelul I.