Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 24 martie 2022, orele 15.30 în sala de ședințe a Consiliului raional Soroca, s-a desfășurat ședința Centrului de Gestionare a Crizei din raionul Soroca, condusă de către vicepreședinta raionului Soroca, președintă a Centrului de Gestionare a Crizei din raionul Soroca dna Svetlana Paunescu.
Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele întrebări:
1. Cu privire la coordonarea activității structurilor implicate in procesul de colectare a datelor privind persoanele refugiate.
Raportor: Tincu Eduard, șef adjunct al IP Soroca.
Co-raportori: membrii Centrului de Gestionare a Crizei.
2. Probleme identificate în procesul de gestionare a crizei refugiaților și posibile căi de rezolvare.
Raportor: Paunescu Svetlana, vicepreședinta raionului Soroca.
Co-raportori: membrii Centrului de Gestionare a Crizei.
3. Cu privire la activitatea Centrului de Plasament Temporar pentru Refugiați de la IP Tabăra de odihnă pentru copii „La Dumbravă” din satul Volovița.
Raportor : Nicuța Vladimir, șef al DASPF Soroca.
4. Cu privire la donații.
Raportor: Nicuța Vladimir, șef al DASPF Soroca.
Co-raportor: Ojog Ana, viceprimar al mun.Soroca.
În cadrul ședinței s-a decis:
- monitorizarea continuă a datelor cu privire la refugiații aflați pe teritoriul raionului Soroca (responsabil: IP Soroca);
- acordarea sprijinului refugiaților care au posibilitatea și doresc să se încadreze în câmpul muncii în raionul și mun. Soroca, precum și asistență în scopul încadrării copiilor în instituțiile educaționale;
- evidența strictă a loturilor de ajutor umanitar recepționate și distribuite persoanelor refugiate.