Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Căutare în site

La data de 2 decembrie, orele 16.00 în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca, vicepreședintele raionului, dna Svetlana Paunescu a desfășurat ședința grupului de lucru pentru evaluarea și ajustarea rețelei instituțiilor de învățământ.
În cadrul ședinței, dna Anjela Mușenco, șefa Direcției Învățământ Soroca a prezentat o amplă analiză a evoluției numărului de elevi, clase și instituții de învățământ primar și secundar, general, pe perioada ultimilor 5 ani.
De asemenea au fost descrise tendințele demografice pentru următorii ani.
Menționăm, că în anul de studii 2021-2022 în raionul Soroca funcționează 5 licee, 28 gimnazii, 6 școli primare și 7 școli primare grădinițe. Din numărul total de instituții de învățământ primar circa 46 % sunt școli mici.